Företagsevent i stadens vimmel

Att hålla en kick-off är någonting om kan göra en till årets ledare! I vilket fall inofficiellt på företaget. Det är en möjlighet att förena nöje med slit och att få verksamheten att fungera så bra som möjligt. Dessutom kan en kick-off innebära att man visar sina medarbetare uppskattning och att man värdesätter deras insats i företaget.

När man redan befinner sig mitt i Stockholm och vill hitta på någonting roligt som en start på årets kick-off, finns det en hel del aktiviteter att välja bland. Det är i princip fråga om vad för olika aktiviteter man tror skulle uppskattas. För vissa är casino och nattklubb helt rätt val för en kick-off i Stockholm. För andra är det fin restaurang och teater som är på tapeten. Vad man än väljer är det viktigt att man tänker på alla medarbetare och inte bara utgår ifrån vad några få tycker om. Fantasin är det enda som sätter gränserna. Kanske går det att hämta inspiration från nyheter på internet, livsstilstidningar eller film och böcker?

Lokaler i Stockholm

Det finns tusentals lokaler att hyra om man vill ha en speciell plats för sin kick-off. Det är kanske inte alltid man är i behov av någonting annat än kontoret och en restaurang, men om man vill göra någonting stort och minnesvärt kanske det är lika bra att bjuda in till en kick-off på neutral mark?

Vad man än söker kan man finna det inom nära avstånd. Kanske finns möjlighet att hyra ett tak inne i stan, eller att lägga ut med en båt för att ha kick-off på vattnet? Som vi talat om innan är det viktigt att ha ett klart och tydligt syfte med sin kick-off. Kanske är det fråga om att ni vill ha en föreläsning eller genomgång av ett projekt som påbörjas inom kort? För vissa är det helt enkelt en fest som är definitionen. Den plats ni väljer för er kick-off i Stockholm måste funka för den typ av tillställning ni önskar.

Mat

Att stå och laga mat är sällan det alternativ man helst väljer när man skall hålla en kick-off i Stockholm. Kanske finns det någon bra restaurang där ni kan hålla er kick-off alternativt boka mat till kontoret eller den lokal ni väljer. För många är det viktigt att visa uppskattning och därför är det ofta rikligt utbud som är aktuellt. Oavsett vad det gäller behövs tilltugg och dryck samt mat så alla blir mätta. Tänk på att inte alla dricker alkohol vilket innebär att ni måste hålla baren full av goda alkoholfria drycker. Det är viktigt att ingen är bortglömd på er kick-off!

Vi hoppas att ni får en kick-off som alla kommer att minnas i flera år framöver! De rekommendationer och tips som du sett på denna sida är inget annat än förslag och tips som kan bidra till att er kick-off blir någonting alldeles utmärkt. Att hålla en kick-off i Stockholm eller någon annan stad är roligt och innebär ofta mycket bättre relationer på arbetet. Dessutom kan viljan att komma till jobbet förbättras och hela verksamheten nå ut bättre än innan ni hade den kick-off som nu planeras och finslipas.